Beroemdheden

Foto-archief

 

fototoestelAchter deze pagina gaat een grote verzameling schuil van mooie en gedenkwaardige foto's van Galama's en Galema's. Vele van deze foto's zijn geschoten op de donateursdagen en de grote reünies. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden wordt er gezegd. Als dat waar is zit er achter dit menu een volwaardige bibliotheek waar u in alle rust van kunt genieten.  Maar........ u moet wel als donateur bij onze stichting geregistreerd staan om deze toegang te hebben.

 

Als u dat nog niet bent, staat onder de menuknop "Algemeen" beschreven hoe u dat kunt worden. Zodra u donateur bent geworden, geeft de stichting u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op de site kunt inloggen. Daarmee gaat voor u ook de deur open naar dit bijzondere en interessante gegevensbestand.

 

Bent u reeds donateur, maar heeft u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Neem dan even per email contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om deze gegevens. Vermeld wel even uw volledige naam, roepnaam en postcode zodat hij uw gegevens vlot kan vinden temidden van al die anderen.

 

De foto's die u ziet zijn terwille van de efficiency van de website teruggebracht naar een kleiner formaat. Als u graag over één of meer van de getoonde foto's in vol ornaat zou willen beschikken, stuurt u dan een email naar de stichting met duidelijke aanduiding van de beoogde foto('s) en uw volledige naam en postcode. Wij zullen dan waar mogelijk aan uw verzoek tegemoet komen.

 

 

Subcategorieën