Donateur worden

 

Om donateur te kunnen worden hebben wij wat algemene informatie van u nodig. Uw naam en adresgegevens om u bij voorbeeld de familiekrant of een uitnodiging voor een reunie toe te kunnen sturen. Wij beschikken ook graag over uw telefoonnummer(s) en uw emailadres. Dat maakt het mogelijk om snel te kunnen communiceren, maar ook om kosten laag te houden. Uw bankrekeningnummer hebben we nodig om eens per jaar via automatische incasso uw contributie te innen. Wij onderscheiden twee typen donateurs. Aan de ene kant die donateurs die de familiekrant per post toegestuurd krijgen; zij betalen thans € 10,= per jaar. Aan de andere kant die donateurs die de krant niet toegezonden krijgen, maar deze alleen op de website kunnen lezen; zij betalen € 5,= per jaar. We duiden de typen kortheidshalve aan met "Krant" en "Web".

Uw contributie wordt overigens niet alleen gebruikt om die familiekrant tweemaal per jaar te laten verschijnen. Wij financieren hieruit alle activiteiten van de stichting. Zo organiseren we bij voorbeeld eens per jaar een donateursdag en in een cyclus van eens per 5 jaar een grote familiereunie waarvoor iedereen wordt uitgenodigd met Gala/ema-bloed in de aderen. Daarnaast beheert en bewaart de stichting belangrijke familiestukken en organiseert zij genealogisch onderzoek naar onze voorvaderen. Kortom, véél voor weinig geld.

Door het submenu-knopje "Formulier Aanmelding" aan te klikken krijgt u de mogelijkheid dit formulier te downloaden. U kunt het printen en vervolgens invullen. Ingevuld en ondertekend kunt u het zenden naar ons secretariaat: Gerard Galema, Kersstraat 26, 3581 TN Utrecht. U kunt het ook scannen en ons dan per email toe sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij heten u graag van harte welkom. Dat doen wij voor nieuwe donateurs ook in stoffelijke vorm: zolang onze voorraad dit toestaat ontvangt u het prachtige familieboek gratis als welkomstgeschenk ! 

U kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks per email contact leggen met de secretaris van de stichting: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .