Sponsors

web-familiewapenDe lopende kosten betaalt de stichting uit de jaarlijkse donateursgelden die zij ontvangt. Die middelen zijn van beperkte omvang omdat er doelbewust voor gekozen is om de contributie laag te houden zodat een ieder die dat wil donateur van de stichting kan worden. Sommige familieleden, vrienden, organisaties of bedrijven geven daarnaast een bijzondere support aan de stichting. Als zij daar prijs op stellen, bieden wij hen hier de ruimte zich aan de donateurs en de bezoekers van onze website te presenteren.

Als u zelf op enerlei wijze sponsor van onze stichting wilt worden, neemt u dan contact op met de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of iemand anders uit het bestuur. U vindt hun gegevens onder de menu-knop "Algemeen".

 

Vakantievilla Hongarije

vakantievillahongarijeDeze prachtige vakantievilla liet Haye Galama in 2007 bouwen in Hongarije. De villa staat op minder dan een uurtje rijden van Budapest en op slechts 4 kilometer van het Balatonmeer. De villa heeft o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers, een biljartkamer en een groot zwembad. Hoewel de vakantiewoning primair voor eigen genot gebouwd is, wordt hij ook verhuurd. Er wordt gezegd dat onze secretaris buiten het hoogseizoen soms een speciaal prijsje maakt voor mensen met Galama-bloed in de aderen. Meer info te vinden op www.vakantievillahongarije.nl .